ARMANI HORLOGES

Bij Leatch kun je verschillende horloges leasen van Armani. We hebben heren horloges en dames horloges van Armani. Een Armani horloge kost bij Leatch gemiddeld €10,- euro per maand. Omdat je horloges bij ons least – en dus een vast bedrag per maand betaalt – hoef je een Armani horloge niet in één keer aan te schaffen. Dit maakt het dragen van een horloge toegankelijker voor iedereen. Je kunt zelf bepalen hoe lang je je horloge wilt dragen: 24, 36 of 48 maanden. Na de door jou gekozen looptijd krijg je je Armani watch cadeau wanneer je een nieuw contract bij ons afsluit voor een ander horloge. Dan heb je dus twee horloges. Ook kun je ervoor kiezen om geen nieuw lease horloge uit te zoeken en jouw horloge na de looptijd terug te sturen naar Leatch. 

 

EMPORIO ARMANI

Armani is een luxe Italiaanse modemerk, wat vooral bekend is vanwege de mode, maar ook zeker van de Armani horlogesEmporio Armani is het tweede merk van de Armani familie. Anders dan het high-end fashion merk Girgio Armani, is Emporio Armani ready-to-wear met een focus op trends en met een modern karakter. Daarnaast is het merk Emporio Armani naast Giorgio Armani het enige merk dat door Giorgio Armani zelf wordt ontworpen en elk jaar wordt geshowd tijdens de fashion week in Milaan. Bij andere bekende merken van Armani, zoals bijvoorbeeld Armani Jeans en Armani Collezioni is dat niet het geval. 

Je kunt de style van de Armani horloges herkennen aan de combinatie tussen modern en klassiek. Giorgio wist dat als geen ander te combineren. 

 

Armani horloge zwart - Leatch - Lease a Watch

ARMANI HORLOGES - ONZE COLLECTIE

De horloges van Armani zijn van hoogwaardige kwaliteit. Alle horloges worden gemaakt van goed leer en uitsluitend edelmateriaal. Een heren horloge van Armani kun je dus altijd herkennen aan de luxe en kwalitatieve uitstraling. Erg chique en klassiek, maar toch modern. Hierdoor kun je een heren horloge van Armani dagelijks dragen bij jouw casual outfit, maar natuurlijk ook onder een mooi pak. Uiteraard zijn er binnen de collectie verschillende varianten van Armani horloges te vinden. Zo kun je klassieke, maar ook sportieve of juist heel minimalistische heren horloges van Armani leasen. 

Ook vind je in onze shop dames horloges van Armani. Deze zul je vooral herkennen aan het verfijnde uurwerk van deze dames horloges. Ze zijn erg elegant en vrouwelijk. Ook hier kun je kiezen uit verschillende stylen. Wil je een groot horloge of juist een hele mooi tijdloos en klein horloge?

 

ARMANI HORLOGES LEASEN

Leatch is dé plek waar je Armani horloges kunt leasen. Kies het klokje dat het beste bij je past en bepaal voor hoe lang je hem wilt dragen. Je krijgt van ons altijd een nieuw horloge. Heb je besloten welk horloge het wordt en hoe lang de looptijd moet zijn? Dan kun je hem bestellen via het winkelmandje. Zolang de looptijd loopt, wordt er maandelijks een vast bedrag van jouw bankrekening afgeschreven. Dit kan via de automatische incasso, zodat jij je niet druk hoeft te maken over het overboeken. Ben boe benieuwd naar alle ins en outs over jouw abonnement? Dit vind je terug bij mijn account

 

VRAGEN OVER HORLOGES LEASEN

Heb je vragen over het leasen van een Armani horloge? Je kunt altijd even contact met ons opnemen via onze contactpagina. Daar vind je e-mailgegevens en ons contactformulier. En heb je onze veelgestelde vragen al gevonden? Grote kans dat het antwoord op jouw vraag daar ook tussen staat! Als je het fijner vindt om gelijk een medewerker te spreken, kun je uiteraard even met ons chatten via de chat rechtsonder. 

KLANTENSERVICE

WE STAAN VOOR JE KLAAR

Heb je een vraag of wil je ons iets laten weten? Neem dan contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder! Uiteraard kun je ook een kijkje nemen bij de veel gestelde vragen.