NEEM CONTACT OP MET LEATCH

Heb je een vraag? Neem contact op via het formulier of via de chat, want we helpen je graag verder!

ONZE KLANTENSERVICE

 

Neem contact op met Leatch. We zijn altijd beschikbaar op de chat om al je vragen zo snel mogelijk te beantwoorden. 

Je kunt ons natuurlijk ook altijd even een mailtje sturen.

Vul het formulier IN

We beantwoorden jouw vraag zo snel mogelijk. Normaliter binnen 24 uur.

Neem contact op - Leatch. Lease a watch.

Neem contact op met Leatch. Lease a watch.

Wil je meer weten over het leasen van een horloge, over onze service of over onze vacatures? Neem dan contact met ons op. Dit kan zowel via bovenstaand contactformulier of door ons een e-mail te sturen naar info@leatch.nl Normaliter beantwoorden we vragen die binnenkomen via het formulier en de e-mail binnen 24 uur. Wil je snel antwoord? Dan is het verstandiger om contact te zoeken via de chat, we zijn in principe altijd online.

Veelgestelde vragen

We proberen zoveel mogelijk terugkomende vragen te verzamelen bij onze veelgestelde vragen. Ben je nieuwsgierig naar ons aanbod van lease horloges? Neem dan een kijkje bij onze horloges. Je kunt horloges leasen voor 24 maanden voor een vast bedrag per maand. Als het je leuk lijkt om bij ons te komen werken of stage te lopen, horen we het ook graag van je! Je kunt in dat geval je cv en motivatie opsturen naar info@leatch.nl, maar ook een kijkje nemen bij werken bij leatch. Staat jouw vacature er niet tussen, maar denk je dat je goed bij ons bedrijf past? We staan altijd open voor open sollicitaties voor de afdelingen marketing, logistiek, sales, webdevelopment en inkoop.

Uitstekende service

Wij vinden het belangrijk dat jij blij bent met jouw horloge én de bijbehorende service. We doen er dan ook alles aan om jou van uitstekende service te voorzien. Dit doen we onder andere door middel van een uitstekende klantenservice. We zijn altijd bereikbaar via de chat. Je kunt ons natuurlijk ook een e-mail sturen of een berichtje achterlaten via het contactformulier hierboven. We reageren normaliter dezelfde dag op jouw e-mail. 

Naast onze klantenservice helpen we je ook graag tijdens je gehele leaseperiode. Is jouw horloge stuk? Laat het dan aan ons weten. Jouw leasecontract is namelijk inclusief onderhoud. Het kan natuurlijk voorkomen dat de batterij ermee ophoudt. Neem contact op met één van onze medewerkers, dan lossen we dit zo snel mogelijk voor jou op.

Verbeteringen

Wij willen vooruit! En dat betekent dat we altijd op zoek zijn naar verbeterpunten. Zie jij waar het beter kan? Neem contact op met onze helpdesk! We zijn erg benieuwd naar jouw kijk op ons assortiment, onze service en onze webshop. Wanneer je een horloge mist, of een merk, of juist een heel segment, dan horen we dat graag van je! Op dit moment hebben we horloges van onder andere Tissot, Seiko, Emporio Armani, Gucci, Gant, en meer, maar we zijn altijd op zoek naar uitbreidingen op ons bestaande segment. Ook wanneer je vindt dat we steken laten vallen in onze service, willen we dat graag weten. Neem contact met ons op wanneer je daar behoefte aan hebt. We helpen je graag verder! 

Vacatures

Ben je op zoek naar een stageplek of een leuke baan? Neem een kijkje bij onze openstaande vacatures – misschien zit er wat voor je tussen! Bij Leatch werken we voornamelijk remote, zeker nu de wereld er iets anders uit ziet dan vorig jaar. Het maakt dus niet uit waar in Nederland je woont. We hebben vacatures op het gebied van marketing, logistiek, sales, webdevelopment en inkoop. Staat er geen vacature tussen die bij jou past? Je kunt altijd even een open sollicitatie sturen wanneer je denkt dat je goed bij Leatch past. We zoeken niet naar mensen met veel ervaring of een hele rits aan fantastische diploma’s , maar vooral naar gedreven, open-minded alleskunners, zonder 9-5 mentaliteit.